鉄板焼 コミシェフ - パークハイアットニセコ Commis (Teppan) - Park Hyatt Niseko
Hyatt
NISEKO, Japan
1 日前

Description :

料理長を補佐し 鉄板焼きレストランの調理全般の運営に携わります 特別な体験をお客様に提供しながら 質の高い水準を確保し 健全な運営をサポートしていただきます 柔軟性を持って チームワークを重んじるチーム育成をお願します

You will be responsible to assist withthe efficient running of the department in line with HyattInternational's Corporate Strategies and brand standards, whilstmeeting employee, guest and owner expectations.

To supervise the assigned station / sectionof the outlet kitchen, in order to prepare a consistent, high quality productand ensure courteous, professional, efficient and flexible service thatsupports the outlet’s operating concept and Hyatt International standards.

Qualifications :

ホテル レストランでの経験2年以上

ラグジュアリーブランドでの経験があれば尚可

キッチンにおける衛生規範や労働衛生と労働安全基準に対する豊富な知識を有すること

基本的なPCスキルを有すること

Minimum 2 years work experience as Commis Chef in a hotel or large restaurant with good standards; preferably with experience in luxury international brands.

Qualification in Kitchen Production or Management will be an advantage. Comprehensive knowledge of kitchen hygiene practices and occupational health and safety standards will be essential.

Basic Computer Skills in MS Office, and Recipe Maintenance System is preferred.

ご応募は こちらのサイトもしくは 以下の住所またはメールアドレス宛に履歴書をお送りください

パークハイアットニセコ開業準備室

106-0046東京都港区元麻布3-11-3パティオ麻布十番Ⅱ階

kensuke.takagi hyatt.com

人事部高木健介

この仕事を報告する
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

応募する
自分のEメール
"続ける" をクリックすると、私は neuvoo の同意を私のデータを処理し、私に電子メールのアラートを送信するには、neuvoo の プライバシーポリシー の詳細を与える。私の同意を撤回するか、いつでも退会することがあります。
続ける
応募フォーム